Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord No accepto Més informació
DentalArt
Horari
Dilluns a Divendres
10:00. a 14:00h.
16:00. a 20:00h.

a l'Agost obrim
de 10h. a 14h.
i de 16h. a 20h.

Dissabtes
Concertats
TEL. 935446066
Video Youtube
Enllaç a Facebook
Formes de pagament i mutues
A la nostra clínica hi ha una taula de preus a la seva disposició i li fem pressupost sense compromís adequat a les seves necessitats.
Oferim diferents modalitats de pagament per adaptar-nos a vostè:
S'estableixen visites periòdiques amb la comoditat de poder pagar exclusivament el tractament que se li realitza en cada sessió, segons tarifa, perquè pugui controlar la seva despesa.
Si ho prefereix, podem facilitar-li un tractament global: demani'ns pressupost sense compromís, organitzarem el tractament en diverses cites prefixades, fent lliuraments a compte, i la resta en la data prevista de finalització dels treballs.
També li oferim diversos sistemes de finançament per ajornar els pagaments en els mesos que desitgi, còmodament i segons les seves possibilitats.
Fraccionamos el pago de todos los tratamientos en plazos de hasta 12 meses al 0% de interés , con las tarjetas de crédito de "la Caixa".
Treballem amb les principals asseguradores, mútues, i les companyies més prestigioses, entre les quals es troben:
Previsió Médica, Caser, Sersanet, Aegon, Global Card, Mapfre - Caja Salud, Medifiatc, Groupama, Ocaso, Sanimed, Vitalicio, Axa Winterthur, Allianz, Agrupación mutua, Assist Card, Mutua Madrileña, Asisa, Adeslas, Sanitas, Hermandad de Arquitectos, Uma, Unimedem, Sanisur, Canal Salud 24...
Tot el personal de la Clínica està sensibilitzat i preparat per explicar i ajudar amb el seu problema dental.
Per a més informació en matèria de salut, estètica, tractament, i preus no dubti a consultar amb qualsevol membre de l'equip.
Clinica Dental Art
Passeig de la Florida, 23
08130 - Santa Perpetua de Mogoda (Barcelona) 
935446066
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook